info@sendadrive.com
+86 15220147868
Contact us
Contacts
Location: Home > Contact us > Contacts

SHENZHEN SENDA DRIVE TECHNOLOGY CO., LTD.

Add: No.3 Floor, Block 8, Shengzuozhi Technology Industrial Park,
¡¡¡¡ Xinyu, Road, Shajing, Bao'an, Shenzhen, Guangdong, Chian.
Email: info@sendadrive.com
MP/Whatsapp/Wechat/Skype: +86 15220147868
Web: http://www.sendadrive.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Questions & Answer

1. What products can SENDA provide? And are you a manufacturer or trading company?
Answer: We are a manufacturer of AC drive, frequency inverter, soft starter and solar pump inverter.we design, developing, manufacturer sales and provide service.
Now our new factory has more than 13,000 square meters manufacturing base and more than 150 staffs.
We have 5 overseas sales man and 1 service engineer. More than 30 more service and R&D engineers always ready work for you.

2. What position of SENDA among Chinese manufacturer?
Answer: We are committed to top 5 manufacturer of motor frequency inverter in China, and focus on high end level AC drive technology developing.
Now SDD860 inverter for PMSM energy saving, and SDD850-T AC servo to provide speed and position control for CNC spindle machine, that shows we mastered leading technology of motor control in the world.

3. How can we buy SENDA products?
Answer: Please contact our salesman directly by email, by phone or keep your contact information in our website.
You can become us distributor, and we can share our products, technology, experience for you.
You can become our end user, and we provide quick response and efficient service with English speaking engineer.

4. How to pay? Can we get the goods with quality and guarantee.
Answer: You can pay with TT, West union or LC.
We are looking forwarding to building a long term relationship with you.

5. What guarantee do you provide?
Answer: SENDA inverter is famous for his good quality, stable running and easy using.
We provide 18 month guarantee for SDD160/SDD360/SDD860/SDD630 all SENDA products if you buy.
If any damages during guarantee, we provide repair service for free if sent back to us. Or we sent free spare parts and components for you repairing.

6. What brand inverter you can replace in industrial field.
Answer: SDD series is high performance vector control inverter, with OLV, CLV and VF control mode, suits for 90% industrial application side.
You can take SENDA replace for Simens, Schneider, ABB, AB, Emerson¡­with high cost saving.

7. Can we get a SENDA sample for testing or testing in your factory.
Answer: Welcome to visit factory in Shenzhen for visiting purpose, products testing, customer maker solution consulting. Definitely, you can get a sample for testing if you pay for the freight cost and feedback us your testing report.

8. How is your price level of Frequency Inverter/VFD/VSD?
Answer: 1. We provide the better cost performance of frequency inverter with quick delivery.
If compare to ABB, Schneider, AB, Emerson, Japan brand delte¡­, our price is competitive, even half of them, but performance never lower.
If compare to the same level AC drive of Chinese Brand, INVT, Inovance, Powtran¡­, our price also is very good. Because we adopt E-channel selling to lower the sales cost.
If compare to the small company of Chinese brand. Our price might be a little higher, but total cost and cost- performance we must higher than them.

Search
Enter the product information or dynamics
you want to know.
Copyright © ShenZhen SendaDrive All Rights Reserve.   ¡¡